1. blackfriday
  2. Bosch MMB6174S

Bosch MMB6174S Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MMB6174S MMB6174S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MMB6174S. 

Specificaties Bosch MMB6174S
MerkBosch
FabrikantcodeMMB6174S

Over Bosch MMB6174S

Met de Bosch MMB6174S maak je moeiteloos smoothies voor onderweg, dankzij de handige blendbeker die bij de blender wordt geleverd. Deze beker is perfect om je ingrediënten in te mixen en vervolgens gemakkelijk mee te nemen. Met een krachtige motor van maar liefst 1.200 watt zijn harde ingrediënten zoals ijs en noten geen enkel probleem voor deze blender. Je krijgt altijd perfect gladde smoothies dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen messen en het krachtige vermogen van het apparaat. De glazen blenderkan heeft een royale inhoud van 1,5 liter en is voorzien van een handige literaanduiding. Zo kun je je ingrediënten direct in de kan afmeten, zonder extra maatbekers te hoeven gebruiken. Deze veelzijdige blender is niet alleen geschikt voor koude ingrediënten, maar ook voor het mixen van warme ingrediënten en sauzen. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de blender gewoon in de vaatwasser afwassen, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met de Bosch MMB6174S haal je een krachtige en veelzijdige blender in huis, ideaal voor het maken van heerlijke smoothies en andere mixdrankjes. Of je nu thuis bent of onderweg, deze blender zorgt altijd voor een perfect resultaat. Voeg je favoriete ingrediënten toe, mix ze tot in de perfectie en geniet van de perfecte smoothie, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De extra blenderfles wordt gebruikt om te mixen, te drinken en om mee te nemen voor onderweg. In de 1,5 liter blenderkan maak je smoothies voor 3 tot 4 glazen. De glazen blenderkan is bestand tegen hitte, zodat je er ook warme sauzen en soepen in kunt mixen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is nogal zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MMB6174S

Bekijk of de Bosch MMB6174S mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MMB6174S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!