1. Bosch MFQ4980B

Bosch MFQ4980B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MFQ4980B MFQ4980B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MFQ4980B. 

Specificaties Bosch MFQ4980B
MerkBosch
FabrikantcodeMFQ4980B

Over Bosch MFQ4980B

Met de Bosch MFQ4980B handmixer haal je niet alleen een handige handmixer in huis, maar ook een veelzijdige keukenhulp. Naast de standaard opzetstukken, ontvang je ook een mini hakmolen en een staafmixer. Hierdoor kun je niet alleen mixen, maar ook hakken en pureren. Deze handmixer is uitgerust met speciale FineCreamer gardes, die ervoor zorgen dat je beslag extra luchtig wordt. De gardes hebben kleine bolletjes die tijdens het mixen meer lucht toevoegen aan je beslag, waardoor je de perfecte luchtige textuur krijgt. Met de 5 snelheidsstanden en de turbofunctie kun je de handmixer aanpassen aan de verschillende soorten beslag. Of je nu een licht beslag wilt mixen of juist een zwaar deeg voor brood of pizza, met de Bosch MFQ4980B heb je altijd de juiste snelheid. Een ander handig kenmerk van deze handmixer is het spiraalsnoer, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het mixen. Geen gedoe meer met een kort snoer dat in de weg zit. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de opzetstukken vaatwasmachinebestendig en kun je ze eenvoudig losklikken of verwisselen met een druk op de knop. Zo kun je snel en gemakkelijk wisselen tussen de verschillende functies van deze handmixerset. Met de Bosch MFQ4980B haal je een complete handmixerset in huis, die niet alleen uitstekende prestaties levert, maar.

Pluspunten
  • Dankzij de speciale FineCreamer gardes krijg je snel een extra luchtig klopresultaat. Je kiest altijd de juiste snelheid dankzij de 5 snelheidsstanden en turbofunctie. Met de bijgeleverde hakmolen hak je ook ingrediënten zoals een ui of noten.

Minpunten
  • Er bestaat geen handig opbergsysteem voor alle accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MFQ4980B

Bekijk of de Bosch MFQ4980B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MFQ4980B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!