1. blackfriday
  2. Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer

Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer MFQ36440. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer. 

Specificaties Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer
MerkBosch
FabrikantcodeMFQ36440

Over Bosch MFQ36440

Ben je op zoek naar een handmixer die eenvoudig te gebruiken is? Dan is de Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer precies wat je nodig hebt! Deze handmixer wordt geleverd met twee gardes en twee kneedhaken, waardoor je moeiteloos verschillende ingrediënten kunt mengen, kloppen of kneden. Met 5 verschillende snelheidsstanden en een handige turbofunctie kun je zelf de perfecte consistentie bereiken. Met een krachtig vermogen van 450 watt is deze handmixer in staat om zelfs de zwaarste ingrediënten te verwerken. Ondanks zijn krachtige prestaties is deze handmixer ook nog eens verrassend stil in gebruik. Daarnaast wordt er een handige blendervoet meegeleverd, evenals een mengbeker waarin je ingrediënten kunt blenden en pureren. Zo kun je met deze handmixer niet alleen heerlijke taarten en desserts maken, maar ook gezonde smoothies en sauzen. Het ergonomische ontwerp van het handvat zorgt ervoor dat de handmixer comfortabel in je hand ligt. De zachte grip zorgt voor extra controle en voorkomt dat de mixer uit je hand glipt. En als je het mengsel niet meteen nodig hebt of wilt bewaren, kun je het eenvoudig opslaan in de mengbeker dankzij de handige deksel. Na gebruik kun je het snoer gemakkelijk opbergen in het apparaat, waardoor de handmixer weinig ruimte in beslag neemt. Kortom, de Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer is de perfecte keuze voor iedere.

Pluspunten
  • Met de 5 snelheidsstanden en de turbofunctie kun je altijd de juiste snelheid kiezen. Het snoer kan gemakkelijk worden opgeborgen in het apparaat. De set is compleet dankzij de meegeleverde accessoires.

Minpunten
  • Er is geen vaste mengkom om je te helpen bij het werk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer

Bekijk of de Bosch MFQ36440 ErgoMixx Handmixer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MFQ36440, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!