1. blackfriday
  2. Bosch KWK36ABGA

Bosch KWK36ABGA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KWK36ABGA KWK36ABGA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KWK36ABGA. 

Specificaties Bosch KWK36ABGA
MerkBosch
FabrikantcodeKWK36ABGA

Over Bosch KWK36ABGA

Met de Bosch KWK36ABGA heb je genoeg ruimte om al je kostbare wijnflessen op te bergen. Dit wijnkoelkast heeft maar liefst 10 houten wijnrekken, waarop je tot wel 199 flessen kunt plaatsen. Of je nu een liefhebber bent van rode of witte wijn, dankzij de 2 aparte temperatuurzones kun je beide soorten wijn perfect bewaren. Elke zone heeft uittrekbare plateaus, zodat je gemakkelijk bij je favoriete flessen kunt. Bovendien kun je de temperatuur van elke zone afzonderlijk instellen, variërend van 5 tot 20 graden Celsius. Als je een fles wijn pakt, gaat de ingebouwde led-verlichting automatisch aan. Zo kun je zelfs 's avonds precies zien welke flessen je op voorraad hebt. Niet alleen biedt de Bosch KWK36ABGA voldoende opslagruimte en gebruiksgemak, maar ook zorgt de glasdeur met uv-coating ervoor dat je wijn veilig is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt de wijnkast dus overal plaatsen, zonder je zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van je wijn. Met dit elegante en functionele apparaat haal je een stijlvolle toevoeging aan je interieur in huis, terwijl je al je favoriete wijnen op de perfecte temperatuur kunt bewaren.

Pluspunten
  • Is geschikt voor het bewaren van zowel rode als witte wijn, met 2 temperatuurzones. Heeft ruimte voor een grote wijnvoorraad van 199 flessen. Met het uv-werende glas behoudt de wijn zijn oorspronkelijke smaak.

Minpunten
  • Heeft geen deur met zachte sluiting voor minder trillingen; hoe minder trillingen, hoe beter uw wijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KWK36ABGA

Bekijk of de Bosch KWK36ABGA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KWK36ABGA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!