1. Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP

Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP 712.014. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. 

Specificaties Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP
MerkBosch
Fabrikantcode712.014

Over Bosch 712.014

De Bosch KSV36VWEP is een indrukwekkende koelkast die perfect is voor gezinnen van 5 personen of meer. Met voldoende ruimte om al je wekelijkse boodschappen op te bergen, hoef je je nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. De koelkast heeft zelfs een handige vershoudzone, waar je je verse groenten en fruit kunt bewaren. Door de luchtvochtigheid naar wens in te stellen, blijft je voedsel langer vers en smakelijk. Deze koelkast is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat betekent dat hij lang meegaat en betrouwbaar is. De degelijke constructie zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de uitstekende prestaties van deze koelkast. Bovendien is de koelkast aan de linkerkant geplaatst, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je favoriete producten. De Bosch GSN36VWFP is een ruime vriezer die perfect samengaat met de KSV36VWEP koelkast. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je keuken compleet te maken. De vriezer biedt voldoende ruimte om al je diepvriesproducten op te slaan, zodat je altijd een voorraad hebt. Of je nu ijsjes, vlees of groenten wilt bewaren, deze vriezer kan het allemaal aan. Met de bijgeleverde verbindingsset kun je de koelkast en vriezer eenvoudig aan elkaar koppelen, zodat.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een vriezer thuis. In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers. Dankzij No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de modellen kunnen de levering bemoeilijken, let daarom goed op of ze op de gewenste locatie passen. Beide modellen hebben geen afgedekte condensor, dit betekent dat extra onderhoud nodig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP

Bekijk of de Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch 712.014, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!