1. Bosch KSV36VWEP

Bosch KSV36VWEP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KSV36VWEP KSV36VWEP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KSV36VWEP. 

Specificaties Bosch KSV36VWEP
MerkBosch
FabrikantcodeKSV36VWEP

Over Bosch KSV36VWEP

Met de Bosch KSV36VWEP haal je een koelkast in huis die perfect is voor een groot gezin. Met een indrukwekkende koelinhoud van 346 liter is er genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Maar dat is nog niet alles. Deze 1-deurs koelkast heeft ook een handige vershoudzone onderin, ideaal voor het opbergen van courgettes en paprika's. In deze zone kun je de luchtvochtigheid naar wens instellen, waardoor je minder boodschappen hoeft weg te gooien en alles langer vers blijft. Een ander groot voordeel van de Bosch KSV36VWEP is de luchtcirculatie in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat het op de bovenste plank net zo koel is als op de onderste plank. Het maakt dus niet uit waar je je Griekse yoghurt of pesto neerzet, alles blijft op de ideale temperatuur. En het beste van alles is dat je jarenlang plezier zult hebben van deze koelkast, dankzij de topklasse bouwkwaliteit. De Bosch KSV36VWEP gaat namelijk extra lang mee, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van je koelkast op korte termijn. Kortom, met de Bosch KSV36VWEP haal je een betrouwbare en ruime koelkast in huis waar je op kunt rekenen.

Pluspunten
  • Heeft een ruime inhoud van 346 liter, waarmee het een 1-deurskoelkast is. In de vershoudzone blijven groente en fruit langer vers. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat het jarenlang mee.

Minpunten
  • Met energieklasse E is de koelkast niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KSV36VWEP

Bekijk of de Bosch KSV36VWEP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KSV36VWEP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!