1. blackfriday
  2. Bosch KSV29VLEP

Bosch KSV29VLEP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KSV29VLEP KSV29VLEP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KSV29VLEP. 

Specificaties Bosch KSV29VLEP
MerkBosch
FabrikantcodeKSV29VLEP

Over Bosch KSV29VLEP

De Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast is de perfecte toevoeging aan je keuken om je groente en fruit langer vers te houden. Met de innovatieve FitaVresh lade blijven je producten langer vers en smaakvol. Deze vershoudzone heeft zelfs een instelbare luchtvochtigheid, waardoor je krop sla en aubergine nog langer vers blijven. Het maakt niet uit waar je de rest van je boodschappen plaatst, dankzij de geavanceerde luchtcirculatie is de temperatuur in de hele koelkast gelijk, zelfs op de bovenste plank. Naast de functionele aspecten, biedt de Bosch KSV29VLEP ook handige opbergmogelijkheden. Met het meegeleverde flessenrek kun je gemakkelijk je favoriete fles wijn of cola opbergen. Daarnaast is deze koelkast gemaakt van topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij veel langer meegaat. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van je aankoop en genieten van de perfect gekoelde producten. Met de Bosch KSV29VLEP 1-deurs koelkast haal je niet alleen een stijlvol en duurzaam apparaat in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor optimale versheid en opberggemak. Koop nu de Bosch KSV29VLEP en ervaar zelf de voordelen van deze kwalitatieve koelkast.

Pluspunten
  • Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. In de vershoudzone blijft groente en fruit langer vers.

Minpunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast moet niet afgedekt zijn en je moet zelf ervoor zorgen dat het vrij blijft van stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KSV29VLEP

Bekijk of de Bosch KSV29VLEP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KSV29VLEP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!