1. blackfriday
  2. Bosch KIS77AFE0

Bosch KIS77AFE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KIS77AFE0 KIS77AFE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KIS77AFE0. 

Specificaties Bosch KIS77AFE0
MerkBosch
FabrikantcodeKIS77AFE0

Over Bosch KIS77AFE0

De Bosch KIS77AFE0 zorgt ervoor dat je favoriete verse producten langer vers blijven. Met de handige VitaFresh lade met instelbare luchtvochtigheid hoef je minder voedsel weg te gooien. Deze inbouw koel-vriescombinatie biedt genoeg ruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen. Het unieke koelsysteem zorgt ervoor dat het koel- en vriesgedeelte apart worden gekoeld, waardoor je ingevroren snacks niet de geur van andere etenswaren aannemen. In het ruime vriesgedeelte vind je een speciale BigBox lade, waar je gemakkelijk je favoriete diepvriesproducten zoals pizza's of een heerlijke ijstaart kunt opbergen. En dankzij het stille ontwerp van de koelkast, merk je bijna niet dat hij aanstaat wanneer je de deur sluit. Met de Bosch KIS77AFE0 ben je verzekerd van een efficiënte en geavanceerde koel-vriescombinatie die ervoor zorgt dat al je verse producten langer vers blijven en dat je optimaal kunt genieten van je favoriete snacks en maaltijden.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh-lade met instelbare luchtvochtigheid bewaar je je boodschappen langer. In de BigBox-vrieslade heb je voldoende ruimte voor een hoge ijstaart.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte vanwege Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KIS77AFE0

Bekijk of de Bosch KIS77AFE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KIS77AFE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!