1. Bosch KIR31VFE0

Bosch KIR31VFE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KIR31VFE0 KIR31VFE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KIR31VFE0. 

Specificaties Bosch KIR31VFE0
MerkBosch
FabrikantcodeKIR31VFE0

Over Bosch KIR31VFE0

Met de Bosch KIR31VFE0 kun je moeiteloos de wekelijkse boodschappen voor 3 of 4 personen opbergen. Deze inbouw koelkast biedt flexibiliteit in het plaatsen van jouw favoriete etenswaren, of het nu bovenin of onderin is. Dankzij het innovatieve EcoAirflow-systeem wordt de koude lucht gelijkmatig verspreid, waardoor de temperatuur in de hele koelkast uniform blijft. Hierdoor kun je de koelkast naar eigen wens indelen. De Bosch KIR31VFE0 beschikt over een ruime groentelade onderin, waarin je moeiteloos een grote krop sla of andijvie kunt bewaren. Heb je net boodschappen gedaan en wil je deze snel koelen? Maak dan gebruik van de superkoelen functie. Deze functie verlaagt tijdelijk de temperatuur, zodat jouw verse producten snel op de gewenste temperatuur zijn. Daarnaast produceert deze koelkast slechts 35 decibel aan geluid, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. Je kunt dit model dus zonder zorgen in een open keuken plaatsen. Met de Bosch KIR31VFE0 geniet je niet alleen van een ruime en flexibele opbergruimte, maar ook van een stille werking. Dankzij de efficiënte EcoAirflow en de handige superkoelen functie blijven jouw etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak. Kies voor kwaliteit en gebruiksgemak met deze inbouw koelkast van Bosch.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aan is. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Het gaat langer mee dankzij de bouwkwaliteit in de middenklasse.

Minpunten
  • Bij een basisklasse koelkwaliteit is het bewaren van je boodschappen minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KIR31VFE0

Bekijk of de Bosch KIR31VFE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KIR31VFE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!