1. Bosch KIR21VFE0

Bosch KIR21VFE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KIR21VFE0 KIR21VFE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KIR21VFE0. 

Specificaties Bosch KIR21VFE0
MerkBosch
FabrikantcodeKIR21VFE0

Over Bosch KIR21VFE0

De Bosch KIR21VFE0 is een fantastische inbouw koelkast die perfect is voor 1 of 2 personen. Of je nu de tapenade of zelfgemaakte kwarktaart plaatst, maakt niet uit dankzij de innovatieve EcoAirflow technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig door de hele koelkast wordt verspreid, waardoor de temperatuur op elk plateau hetzelfde is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over warme plekken in je koelkast! Naast de gelijkmatige koeling, biedt de Bosch KIR21VFE0 ook voldoende ruimte voor al je verse boodschappen van de markt. De groentelade is ruim genoeg om al je groenten en fruit vers te houden. En als je snel iets wilt afkoelen, dan komt de superkoelfunctie goed van pas. Deze functie verlaagt tijdelijk de temperatuur in de koelkast, waardoor je eten en zelfs je flessen cola sneller afkoelen. Een ander geweldig kenmerk van de Bosch KIR21VFE0 is het fluisterstille geluidsniveau van slechts 35 decibel. Dit betekent dat je geen last zult hebben van harde geluiden, zelfs niet wanneer je een dag thuis werkt aan de keukentafel. Geniet van een serene omgeving terwijl je geniet van verse en koele boodschappen met deze stijlvolle inbouw koelkast.

Pluspunten
  • Je hoort nauwelijks dat hij aanstaat vanwege het lage geluidsniveau van 35 decibel. Op elk plateau is het even koel door de luchtcirculatie. Dankzij de middenklasse bouwkwaliteit gaat het langer mee.

Minpunten
  • Bij een basisklasse koelkwaliteit is het minder goed mogelijk om je boodschappen te bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KIR21VFE0

Bekijk of de Bosch KIR21VFE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KIR21VFE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!