1. blackfriday
  2. Bosch KIL42NSE0

Bosch KIL42NSE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KIL42NSE0 KIL42NSE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KIL42NSE0. 

Specificaties Bosch KIL42NSE0
MerkBosch
FabrikantcodeKIL42NSE0

Over Bosch KIL42NSE0

De Bosch KIL42NSE0 inbouw koelkast is een stille en efficiënte toevoeging aan jouw keuken. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is deze koelkast perfect geschikt voor een open keuken. Het ruime koelgedeelte van 187 liter biedt genoeg plaats voor de boodschappen van een huishouden van 3 tot 4 personen. Bovendien beschikt deze koelkast over een handig vriesvak waarin je brood, ijs en diepvries snacks kunt bewaren. Deze koelkast is uitgerust met FreshSense sensoren, die ervoor zorgen dat de temperatuur constant blijft. Hierdoor blijven jouw boodschappen langer vers en smaakvol. De groentelade is voorzien van een gegolfde bodem, waardoor jouw sla en blauwe bessen beschermd worden tegen condensatie. Zo blijven jouw verse producten niet alleen langer vers, maar behouden ze ook hun knapperigheid. Daarnaast is de Bosch KIL42NSE0 voorzien van handige binnenverlichting, waardoor je 's avonds gemakkelijk jouw favoriete snacks kunt vinden. Of het nu een stuk kaas is waar je trek in hebt of iets anders, met de binnenverlichting heb je altijd goed zicht in de koelkast. Kortom, deze inbouw koelkast van Bosch combineert stilte, ruimte en efficiëntie om jouw boodschappen optimaal vers te houden.

Pluspunten
  • FreshSense sensoren zorgen ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor boodschappen langer vers blijven. Met de MultiBox groentelade met gegolfde bodem houd je je groenten en fruit beter vers. Het heeft een klein vriesvak van 15 liter voor het bewaren van een diepvriespizza en ijsjes.

Minpunten
  • Heeft minder ruimte dan de meeste 1-deurskoelkasten, met een koelinhoud van 187 liter. Is minder goed in het bewaren van je boodschappen, met een basisklasse koelkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KIL42NSE0

Bekijk of de Bosch KIL42NSE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KIL42NSE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!