1. blackfriday
  2. Bosch KGV36VBEAS

Bosch KGV36VBEAS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGV36VBEAS KGV36VBEAS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGV36VBEAS. 

Specificaties Bosch KGV36VBEAS
MerkBosch
FabrikantcodeKGV36VBEAS

Over Bosch KGV36VBEAS

De Bosch KGV36VBEAS is een stijlvolle koel-vriescombinatie met een zwarte deur en grijze behuizing. Deze ruime koelkast is perfect voor gezinnen van 4 personen. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie blijven al je etenswaren overal even koel, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over temperatuurverschillen. Met de VitaFresh vershoudlade blijven je verse komkommers en appels langer vers. Deze lade heeft een instelbare luchtvochtigheid, zodat je boodschappen hun vitaminen en mineralen tot wel 3 keer langer behouden. Geen gedoe meer met rondslingerende flessen, want deze koel-vriescombinatie beschikt ook over een handig flessenrek waar je al je favoriete frisdranken kunt bewaren. En als je een ijstaart wilt invriezen, is dat geen enkel probleem met de ruime BigBox lade. Hier past zelfs een grote ijstaart gemakkelijk in. Daarnaast beschikt het vriesgedeelte van deze Bosch ook over een supervriezen functie. Hiermee kun je etenswaren snel invriezen tot de kern, waardoor je verse vis zijn kleur, smaak en voedingswaarden behoudt. Kortom, de Bosch KGV36VBEAS is de ideale koel-vriescombinatie voor gezinnen die houden van verse en goed bewaarde voedingsmiddelen.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh-lade met aanpasbare luchtvochtigheid blijven je boodschappen langer vers. Dankzij de luchtcirculatie is het op alle planken even koel.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte van Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGV36VBEAS

Bekijk of de Bosch KGV36VBEAS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGV36VBEAS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!