1. Bosch KGV33VWEA

Bosch KGV33VWEA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGV33VWEA KGV33VWEA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGV33VWEA. 

Specificaties Bosch KGV33VWEA
MerkBosch
FabrikantcodeKGV33VWEA

Over Bosch KGV33VWEA

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie is de perfecte oplossing voor het langer vers houden van je groene bladgroenten en sappige aardbeien. Dankzij de innovatieve VitaFresh vershoudlade blijven je boodschappen langer fris en smaakvol. Met de handige schuifregelaar kun je eenvoudig de luchtvochtigheid aanpassen, waardoor je voorkomt dat je verse producten snel uitdrogen. Deze ruime koelkast biedt voldoende opbergruimte voor de wekelijkse boodschappen van een huishouden van 3 tot 4 personen. Naast het ruime koelgedeelte beschikt deze koel-vriescombinatie ook over een handig flessenrek, waarin je veilig je favoriete wijn en frisdrank kunt bewaren. Zo blijven ze altijd op hun plek en kun je snel een verfrissend drankje pakken. Het vriesgedeelte is voorzien van een praktische BigBox vrieslade, waarin je voldoende ruimte hebt voor een grote ijstaart of stapels heerlijke pizza's. Zo kun je altijd genieten van je favoriete diepvrieslekkernijen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de beperkte ruimte. Met de Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie haal je een betrouwbare en veelzijdige keukenpartner in huis. Naast zijn functionele eigenschappen is deze koelkast ook nog eens energiezuinig, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid kunt u uw boodschappen langer bewaren. De koelkast kan ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of garage worden gebruikt, met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte vanwege Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGV33VWEA

Bekijk of de Bosch KGV33VWEA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGV33VWEA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!