1. Bosch KGV33VLEA

Bosch KGV33VLEA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGV33VLEA KGV33VLEA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGV33VLEA. 

Specificaties Bosch KGV33VLEA
MerkBosch
FabrikantcodeKGV33VLEA

Over Bosch KGV33VLEA

De Bosch KGV33VLEA is een ideale koel-vriescombinatie voor een gezin van 3 of 4 personen, met een ruime inhoud van 289 liter. Met deze koelkast kun je al je boodschappen gemakkelijk opslaan en organiseren. Het flessenrek is perfect om je flessen veilig en georganiseerd te bewaren. Daarnaast heeft de koelkast een speciale VitaFresh groentelade, waarin je al je paprika's en frambozen kunt leggen. Deze lade heeft zelfs een instelbare luchtvochtigheid, waardoor je etenswaren tot wel 3 keer langer vers blijven. Dit maakt het gemakkelijker om gezond te eten en voedselverspilling te voorkomen. Een ander handig kenmerk van de Bosch KGV33VLEA is de luchtcirculatie, waardoor al je etenswaren op gelijke temperatuur blijven. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en voorkomt geur- en smaakoverdracht tussen verschillende producten. Bovendien kun je de plateaus in het koelgedeelte eenvoudig verstellen, zodat je ook grote items gemakkelijk kunt bewaren. In het ruime vriesgedeelte vind je de BigBox lade, perfect voor het bewaren van grote items zoals een flinke kalkoen. Met de Bosch KGV33VLEA heb je dus voldoende ruimte en handige functies om al je boodschappen georganiseerd en vers te houden.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh lade met instelbare luchtvochtigheid kun je je boodschappen langer bewaren. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar ontdooien vanwege Low Frost?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGV33VLEA

Bekijk of de Bosch KGV33VLEA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGV33VLEA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!