1. blackfriday
  2. Bosch KGN36NWEA

Bosch KGN36NWEA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGN36NWEA KGN36NWEA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGN36NWEA. 

Specificaties Bosch KGN36NWEA
MerkBosch
FabrikantcodeKGN36NWEA

Over Bosch KGN36NWEA

De Bosch KGN36NWEA is een ideale koel-vriescombinatie voor gezinnen tot 4 personen. Met een totale inhoud van 305 liter is er voldoende ruimte voor al je etenswaren. Het apparaat is voorzien van 4 verstelbare plateaus, zodat je de indeling naar eigen wens kunt aanpassen. Bovendien is de koelkast uitgerust met het handige PerfectFit systeem, waardoor de deuren gemakkelijk 90 graden kunnen worden geopend en alle lades eenvoudig kunnen worden uitgetrokken. Hierdoor past de koelkast perfect in elke keuken. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie blijft je eten overal even koel. Je kunt je boodschappen gemakkelijk verdelen over de 3 lades in het vriesgedeelte. De bovenste lade, genaamd EasyAcces, kan worden uitgetrokken voor het snel pakken van een ijsje. Daarnaast is dit apparaat voorzien van het No Frost systeem, wat betekent dat je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite. Kortom, de Bosch KGN36NWEA is een gebruiksvriendelijke koel-vriescombinatie die perfect aansluit bij de behoeften van elk gezin.

Pluspunten
  • Door No Frost hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk schap even koel. Met de PerfectFit kun je de deuren en laden gemakkelijk openen, zelfs als de koelkast tegen een zijmuur staat.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart

    .

    -> Er is geen vershoudfunctie waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGN36NWEA

Bekijk of de Bosch KGN36NWEA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGN36NWEA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!