1. Bosch KGN36NLEA

Bosch KGN36NLEA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGN36NLEA KGN36NLEA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGN36NLEA. 

Specificaties Bosch KGN36NLEA
MerkBosch
FabrikantcodeKGN36NLEA

Over Bosch KGN36NLEA

De Bosch KGN36NLEA is een ideale koel-vriescombinatie die ervoor zorgt dat jouw ham, tomatentapenade en Parmezaanse kaas altijd op de perfecte temperatuur bewaard worden. Dankzij het gelijkmatige verspreiden van koude lucht binnen het apparaat, blijft het op alle plateaus even koud. Of je nu iets bovenin of onderin plaatst, de temperatuur blijft constant. Met een ruime inhoud is deze koelkast perfect voor het bewaren van de wekelijkse boodschappen van een huishouden met 3 of 4 personen. Dankzij de handige EasyAccess lade in het vriesgedeelte, kun je gemakkelijk bij je brood of bitterballen zonder dat je de hele koelkast hoeft te doorzoeken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, dankzij het No Frost systeem. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat de verpakkingen leesbaar blijven. Daarnaast is de condensor van de koelkast afgedekt, waardoor stof geen kans krijgt om zich op te hopen. Dit zorgt ervoor dat je geen extra energiekosten hebt en dat de koelkast altijd optimaal blijft presteren. Met de Bosch KGN36NLEA hoef je je nooit meer zorgen te maken over de kwaliteit en temperatuur van je favoriete etenswaren.

Pluspunten
  • Met No Frost hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien. Dankzij de luchtcirculatie blijft het op elk rek even koel.

Minpunten
  • Is een koelkast luider met een geluidsniveau van 42 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGN36NLEA

Bekijk of de Bosch KGN36NLEA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGN36NLEA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!