1. Bosch KGN33NLEB

Bosch KGN33NLEB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGN33NLEB KGN33NLEB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGN33NLEB. 

Specificaties Bosch KGN33NLEB
MerkBosch
FabrikantcodeKGN33NLEB

Over Bosch KGN33NLEB

De Bosch KGN33NLEB is de ideale koelkast voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Met zijn ruime inhoud biedt deze vrijstaande koelkast voldoende opslagruimte voor al jouw wekelijkse boodschappen. Maar deze koelkast heeft nog veel meer te bieden dan alleen ruimte. Dankzij de innovatieve FreshSense sensoren blijft de temperatuur in de koelkast altijd optimaal, waardoor jouw eten langer vers blijft. Maar dat is nog niet alles. De Multibox onderin het koelgedeelte is niet alleen geschikt voor groente en fruit, maar biedt ook ruimte voor grotere items zoals een flinke Chinese kool. Daarnaast beschikt deze koelkast over 6 plateaus, waar je de rest van je boodschappen eenvoudig op kunt verdelen. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koel, waardoor al je producten optimaal bewaard blijven. En laten we de vriezer niet vergeten. De Bosch KGN33NLEB is uitgerust met No Frost technologie, waardoor je nooit meer je koelkast hoeft te ontdooien. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de condensor, want deze is slim afgedekt om te voorkomen dat vuil zich ophoopt. Kortom, met de Bosch KGN33NLEB haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke koelkast in huis die al jouw boodschappen perfect bewaart.

Pluspunten
  • Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Het heeft een middenklasse koelkwaliteit, dus het bewaart boodschappen beter dan de gemiddelde koel-vriescombinatie. FreshSense sensoren houden de temperatuur constant, waardoor boodschappen langer goed blijven.

Minpunten
  • Is een koelkast met een geluidsniveau van 42 decibel luid. Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGN33NLEB

Bekijk of de Bosch KGN33NLEB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGN33NLEB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!