1. blackfriday
  2. Bosch KGE49AWCA

Bosch KGE49AWCA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGE49AWCA KGE49AWCA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGE49AWCA. 

Specificaties Bosch KGE49AWCA
MerkBosch
FabrikantcodeKGE49AWCA

Over Bosch KGE49AWCA

De Bosch KGE49AWCA is een ruime en energiezuinige koelkast met een breedte van 70 centimeter. Met een inhoud van 419 liter en een C-label biedt deze koelkast voldoende ruimte en efficiëntie voor al je koelbehoeften. Een unieke eigenschap van deze koelkast is de VitaFresh-lade, die ervoor zorgt dat je etenswaren langer vers blijven. Of het nu gaat om verse vis of paprika's, de vitaminen en mineralen blijven tot wel 3 keer langer behouden. Daarnaast is het mogelijk om de plateaus eenvoudig te verplaatsen, zodat je meer ruimte hebt voor bijvoorbeeld een grote pan soep. In het vriesvak van de Bosch KGE49AWCA vind je een handige BigBox-lade. Hierin kun je gemakkelijk een hele kalkoen bewaren. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of wanneer je een grote hoeveelheid voedsel wilt invriezen. Bovendien beschikt deze koelkast over een superkoelfunctie, waarmee je nieuwe producten snel kunt afkoelen. Op deze manier blijft de koelkast op een gelijke temperatuur en blijven je andere producten langer houdbaar. Met de Bosch KGE49AWCA haal je een ruime, energiezuinige en veelzijdige koelkast in huis. Dankzij de verschillende functies en handige opbergmogelijkheden ben je verzekerd van optimale versheid en behoud van voedingswaarden.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 302 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. In de vershoudzones blijft groente en fruit, vlees en vis langer vers. De koelkast is energieklasse C, wat betekent dat het zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte van Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGE49AWCA

Bekijk of de Bosch KGE49AWCA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGE49AWCA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!