1. Bosch KGE49AICA

Bosch KGE49AICA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGE49AICA KGE49AICA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGE49AICA. 

Specificaties Bosch KGE49AICA
MerkBosch
FabrikantcodeKGE49AICA

Over Bosch KGE49AICA

De Bosch KGE49AICA is een ruime koelkast met een breedte van 70 centimeter en een inhoud van 419 liter. Met een energielabel C is deze koelkast ook nog eens zuinig in gebruik. De VitaFresh lades zijn een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, omdat ze ervoor zorgen dat je etenswaren langer vers blijven. Dankzij deze lades blijven je verse vis en paprika's tot wel 3 keer langer goed, met behoud van hun belangrijke vitaminen en mineralen. De flexibiliteit van deze koelkast is ook een groot pluspunt. De plateaus zijn eenvoudig te verplaatsen, zodat je meer ruimte kunt creëren voor bijvoorbeeld een grote pan soep. In het vriesvak vind je een handige BigBox lade, die perfect is voor het bewaren van een hele kalkoen. Daarnaast is de koelkast uitgerust met een superkoelen functie, waarmee je nieuwe producten snel kunt afkoelen. Hierdoor blijft de temperatuur in de koelkast constant en blijven je andere producten langer houdbaar. Met de Bosch KGE49AICA haal je een ruime en energiezuinige koelkast in huis. Dankzij de VitaFresh lades blijven je etenswaren langer vers en met de flexibele indeling kun je de koelkast gemakkelijk aanpassen aan je behoeften. Of je nu een grote pan soep wilt bewaren of een hele kalkoen wilt invriezen, deze koelkast biedt voldoende ruimte. Daarnaast zorgt de superkoelen functie ervoor dat.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 302 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. In de vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers. De koelkast heeft energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft Low Frost, wat betekent dat je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGE49AICA

Bekijk of de Bosch KGE49AICA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGE49AICA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!