1. Bosch KGE39AWCA

Bosch KGE39AWCA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGE39AWCA KGE39AWCA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGE39AWCA. 

Specificaties Bosch KGE39AWCA
MerkBosch
FabrikantcodeKGE39AWCA

Over Bosch KGE39AWCA

Houd je boodschappen langer vers met de Bosch KGE39AWCA. Deze koelkast biedt de perfecte oplossing dankzij het gebruik van VitaFresh. Met VitaFresh kan de luchtvochtigheid worden ingesteld, waardoor je groente en fruit langer vers blijven. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van knapperige sla en sappige appels. Naast de VitaFresh functie, beschikt deze koelkast ook over een handige EasyAccess Shelf. Deze glazen plank kan eenvoudig worden uitgetrokken, waardoor je gemakkelijk bij de potjes achterin de koelkast kunt komen. Geen gedoe meer met het verplaatsen van producten om bij die ene pot achterin te kunnen! Maar dat is nog niet alles. Deze koel-vriescombinatie herkent ook wanneer je in één keer veel diepvriesproducten hebt gekocht. Hij zet dan automatisch de supervriezen functie tijdelijk aan, om ervoor te zorgen dat je producten snel en veilig worden ingevroren. Met 3 vrieslades en een totale inhoud van 94 liter, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je diepvriesfavorieten, zoals pizza's, brood en heerlijke diepvriesmaaltijden. Met de Bosch KGE39AWCA hoef je je nooit meer zorgen te maken over bederfelijke boodschappen of een gebrek aan ruimte voor je diepvriesproducten. Deze koelkast is de ultieme oplossing voor het vers houden van je voedsel en het efficiënt opbergen van al je lekkernijen.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse C, waardoor het zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. In de VitaFresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid kan je je boodschappen langer bewaren, zelfs bij extra kou. Dankzij de topklasse koelkwaliteit kan je je boodschappen extra lang bewaren.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar ontdooien vanwege Low Frost.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGE39AWCA

Bekijk of de Bosch KGE39AWCA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGE39AWCA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!