1. blackfriday
  2. Bosch KGE39ALCA

Bosch KGE39ALCA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGE39ALCA KGE39ALCA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGE39ALCA. 

Specificaties Bosch KGE39ALCA
MerkBosch
FabrikantcodeKGE39ALCA

Over Bosch KGE39ALCA

Met de Bosch KGE39ALCA bespaar je niet alleen energie, maar ook geld op je energierekening. Deze koel-vriescombinatie heeft namelijk een milieuvriendelijke energieklasse C, waardoor je minder stroom verbruikt. Ideaal voor huishoudens van 3 tot 4 personen, biedt deze vrijstaande koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor al je wekelijkse boodschappen. Dankzij de geavanceerde FreshSense sensoren blijven je etenswaren altijd op de juiste temperatuur. Hierdoor blijven je producten langer vers en houdbaar. Zelfs wanneer je een curry bewaart in het koelgedeelte, zal de geur niet doordringen in het vriesgedeelte. Dit komt doordat beide compartimenten aparte luchtstromen hebben. Zo blijven je smaken en geuren altijd gescheiden. Heb je behoefte aan extra ruimte voor het invriezen van grote producten, zoals een flinke ijstaart? Maak dan gebruik van de handige BigBox lade. Deze biedt extra ruimte en is ideaal voor het bewaren van grotere items. Met de Bosch KGE39ALCA haal je een praktische en energiezuinige koel-vriescombinatie in huis, die perfect aansluit bij de behoeften van een modern huishouden.

Pluspunten
  • In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers. De FreshSense-sensoren zorgen voor een constante temperatuur, waardoor boodschappen langer goed blijven.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte vanwege Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGE39ALCA

Bekijk of de Bosch KGE39ALCA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGE39ALCA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!