1. blackfriday
  2. Bosch HXR390I50N

Bosch HXR390I50N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HXR390I50N HXR390I50N. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HXR390I50N. 

Specificaties Bosch HXR390I50N
MerkBosch
FabrikantcodeHXR390I50N

Over Bosch HXR390I50N

De Bosch HXR390I50N is een innovatief gasfornuis dat perfect is voor de ervaren bakkers onder ons. Dit veelzijdige apparaat biedt de mogelijkheid om op meerdere niveaus tegelijk te bakken, waardoor je tijd bespaart en de perfecte resultaten behaalt. Met de turbo hetelucht technologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld door de ovenruimte, zodat al je roosters met koekjes in één keer perfect gaar worden. Bakken was nog nooit zo eenvoudig! Wat dit gasfornuis echt bijzonder maakt, is de extra krachtige 3,5 kilowatt wokbrander. Deze krachtpatser is ideaal om een grote pan met water snel aan de kook te brengen, waardoor je tijd bespaart bij het bereiden van maaltijden. Bovendien zorgen de gietijzeren pannendragers ervoor dat je pannen stevig op hun plaats blijven staan tijdens het koken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de Bosch HXR390I50N. Met de kinderbeveiliging kun je de ovendeur vergrendelen, zodat je kinderen tijdens het bakken niet per ongeluk de deur kunnen openen. Zo kun je met een gerust hart genieten van het bakproces, zelfs als er kleine kinderen in de buurt zijn. Kortom, de Bosch HXR390I50N is een gasfornuis dat niet alleen geweldige prestaties levert, maar ook zorgt voor veiligheid en gemak in de keuken.

Pluspunten
  • De pizzastand zorgt voor een extra knapperige bodem van je pizza. Verwarm een wok of grote pan snel op de 3,5 kilowatt wokbrander. Je pannen staan stevig op de ruwe gietijzeren pannendragers, ze verschuiven niet als je in de pan roert.

Minpunten
  • De pannendragers zijn niet toegestaan in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HXR390I50N

Bekijk of de Bosch HXR390I50N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HXR390I50N, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!