1. Bosch HXC350H50N

Bosch HXC350H50N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HXC350H50N HXC350H50N. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HXC350H50N. 

Specificaties Bosch HXC350H50N
MerkBosch
FabrikantcodeHXC350H50N

Over Bosch HXC350H50N

De Bosch HXC350H50N is een gasfornuis dat is uitgerust met een krachtige wokbrander en een handige snel voorverwarmen functie. Met dit gasfornuis hoef je niet lang in de keuken te staan. De wokbrander heeft een vermogen van 3,5 kilowatt en is perfect om snel een pan met water aan de kook te brengen. Hierdoor is je pasta of rijst in een mum van tijd klaar. Naast de wokbrander zijn er nog 3 andere kookzones waar je de groenten of saus kunt bereiden. In de ovenruimte kun je alvast beginnen met het bereiden van het nagerecht. Dankzij de snel voorverwarmen functie warmt de oven binnen enkele minuten op tot 180 graden. Je kunt je taarten op één van de 5 inschuifhoogtes plaatsen en kiezen voor boven- en onderwarmte. Hierdoor wordt je taart gelijkmatig gaar en rijst hij goed aan alle kanten. Met de Bosch HXC350H50N heb je een gasfornuis dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook nog eens gemak biedt in de keuken. Dankzij de verschillende functies en mogelijkheden kun je snel en eenvoudig heerlijke gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Met de 3,5 kilowatt krachtige wokbrander kun je maaltijden wokken met behoud van vitamines en smaak. De oven is ruimer dan de gemiddelde oven, met een inhoud van 71 liter. Met een maximale oventemperatuur van 275°C is hij extra geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.

Minpunten
  • Potten glijden sneller weg op de geëmailleerde pannendragers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HXC350H50N

Bekijk of de Bosch HXC350H50N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HXC350H50N, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!