1. blackfriday
  2. Bosch HXA090D50N

Bosch HXA090D50N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HXA090D50N HXA090D50N. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HXA090D50N. 

Specificaties Bosch HXA090D50N
MerkBosch
FabrikantcodeHXA090D50N

Over Bosch HXA090D50N

De Bosch HXA090D50N is een veelzijdig gasfornuis dat jouw gerechten perfect bakt, grilt en verwarmt dankzij de 7 verwarmingssystemen. Deze oven heeft zelfs een speciale pizzastand, ideaal voor de echte pizzaliefhebber. Met deze stand krijgt jouw pizza een knapperige kaaskorst en een heerlijk krokante bodem. Daarnaast biedt de turbo hetelucht functie de mogelijkheid om meerdere maaltijden tegelijkertijd te bereiden. Deze functie zorgt ervoor dat de ovenruimte sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt, waardoor al jouw baksels overal even gaar zijn. Op de kookplaat van dit gasfornuis vind je een sterkbrander, 2 normaalbranders en een sudderbrander, waardoor je voor iedere kookbehoefte de juiste pit tot je beschikking hebt. Een handig kenmerk van de Bosch HXA090D50N is de glazen afdekplaat. Na het koken plaats je deze op het apparaat, waardoor je niet alleen extra opbergruimte creëert, maar ook voorkomt dat je kookplaat vies wordt. Met dit gasfornuis haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Is extra geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's met een maximale oventemperatuur van 275°C. Met de snelstartfunctie ontvlamt het gas zodra je op de gaspit drukt, je hoeft geen extra knop in te drukken.

Minpunten
  • Heeft geen wokbrander om gerechten op hoge temperatuur te wokken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HXA090D50N

Bekijk of de Bosch HXA090D50N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HXA090D50N, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!