1. Bosch HXA090D20N

Bosch HXA090D20N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HXA090D20N HXA090D20N. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HXA090D20N. 

Specificaties Bosch HXA090D20N
MerkBosch
FabrikantcodeHXA090D20N

Over Bosch HXA090D20N

De Bosch HXA090D20N is een veelzijdig gasfornuis dat je in staat stelt om je gerechten op verschillende manieren te bereiden. Met zijn 7 verwarmingssystemen kun je niet alleen bakken en grillen, maar ook verwarmen. Als jij een echte liefhebber van pizza bent, zul je dol zijn op de speciale pizzastand van dit fornuis, waarmee je een knapperige kaaskorst en een krokante bodem kunt creëren. Als je meerdere maaltijden tegelijk wilt bereiden, is de turbo hetelucht-functie ideaal voor jou. Deze functie zorgt ervoor dat je ovenruimte snel en gelijkmatig verwarmd wordt, zodat al je baksels overal even gaar zijn. Op de kookplaat van de Bosch HXA090D20N vind je een sterkbrander, 2 normaalbranders en een sudderbrander, zodat je altijd de juiste hitte kunt kiezen voor elk gerecht. Na het koken kun je de glazen afdekplaat op het apparaat plaatsen. Hierdoor creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar blijft je kookplaat ook langer schoon. Met de Bosch HXA090D20N haal je een betrouwbare en veelzijdige partner in de keuken in huis, die je helpt om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Is extra geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's met een maximale oventemperatuur van 275°C. Met snelstart ontsteekt het gas wanneer je de gaspit indrukt, je hoeft geen extra knop in te drukken.

Minpunten
  • Heeft geen wokbrander voor het wokken van gerechten op hoge temperatuur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HXA090D20N

Bekijk of de Bosch HXA090D20N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HXA090D20N, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!