1. blackfriday
  2. Bosch HLR390020

Bosch HLR390020 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HLR390020 HLR390020. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HLR390020. 

Specificaties Bosch HLR390020
MerkBosch
FabrikantcodeHLR390020

Over Bosch HLR390020

Met de Bosch HLR390020 kun je nu meerdere pizza's tegelijkertijd bereiden, dankzij de turbo hetelucht functie. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat beide pizza's even bruin en knapperig worden, ongeacht het niveau waarop ze worden geplaatst. Met een ovenruimte van maar liefst 66 liter heb je voldoende ruimte om al je creaties te bakken. Naast de turbo hetelucht functie kun je ook kiezen voor boven- en onderwarmte of de grillstand, voor extra veelzijdigheid in je kookervaring. Met de handige snel voorverwarmen functie hoef je niet lang te wachten voordat je maaltijd de oven in kan. Dit is ideaal wanneer je gasten hebt en snel wilt kunnen eten. De inductie kookplaat heeft 4 kookzones, elk met een Power Boost functie. Hiermee kun je razendsnel een pan kokend water opzetten of je gerechten snel laten sudderen. Om extra veiligheid te garanderen is het fornuis voorzien van een kinderslot, zodat er niets kan gebeuren als kinderen aan de knoppen zitten. Let op: de stekker wordt niet meegeleverd, dus vergeet niet deze erbij te bestellen voor een optimale gebruikservaring.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 66 liter heb je een vrij grote ovenruimte tot je beschikking. Dankzij de geëmailleerde binnenruimte van de oven kun je deze snel schoonmaken. Verwarm pannen extra snel met de 4 kookzones met boostfunctie.

Minpunten
  • Om dit fornuis te gebruiken heb je een 5-polige stekker, kabel en stopcontact nodig

    .

    De stekker wordt niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HLR390020

Bekijk of de Bosch HLR390020 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HLR390020, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!