1. blackfriday
  2. Bosch HLN39A060U

Bosch HLN39A060U Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HLN39A060U HLN39A060U. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HLN39A060U. 

Specificaties Bosch HLN39A060U
MerkBosch
FabrikantcodeHLN39A060U

Over Bosch HLN39A060U

Het Bosch HLN39A060U inductie fornuis is een veelzijdig apparaat dat maaltijdbereiding naar een hoger niveau tilt. Met een breedte van 60 centimeter past het perfect in elke keuken. De middenklasse bereidingskwaliteit biedt talloze mogelijkheden om heerlijke maaltijden te bakken en te koken. Een van de handige functies van dit fornuis is de kookzone met boostfunctie, ideaal voor het bereiden van wokgerechten. Met de boostfunctie bereikt de kookzone snel de gewenste temperatuur, zodat je gerechten moeiteloos kunt bereiden. Bovendien schakelt de kookzone automatisch uit wanneer je de pan van de kookplaat haalt, waardoor energie wordt bespaard. Naast de handige kookzone beschikt dit fornuis ook over een oven met een automatische uitschakelfunctie. Met de timer kun je de gewenste bereidingstijd instellen en wanneer de tijd verstreken is, schakelt de oven automatisch uit. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat je gerechten altijd perfect worden bereid. Het Bosch HLN39A060U inductie fornuis is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Het heeft een handige opberglade onder de oven waarin je uitsteekvormpjes, bakpapier en een deegroller kunt bewaren. Zo heb je altijd alles binnen handbereik tijdens het koken en bakken. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd, dus vergeet deze niet apart.

Pluspunten
  • Met een kookkwaliteit van het middensegment heb je meer opties om gerechten te bereiden. Breng snel een pan water aan de kook met de boostfunctie op de kookzone. Het fornuis heeft een handige lade onder de oven voor extra opbergruimte.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HLN39A060U

Bekijk of de Bosch HLN39A060U mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HLN39A060U, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!