1. blackfriday
  2. Bosch HLN39A020

Bosch HLN39A020 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HLN39A020 HLN39A020. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HLN39A020. 

Specificaties Bosch HLN39A020
MerkBosch
FabrikantcodeHLN39A020

Over Bosch HLN39A020

De Bosch HLN39A020 inductie fornuis is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig kooktoestel. Met een breedte van 60 centimeter biedt dit fornuis voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Dankzij de middenklasse bereidingskwaliteit heb je talloze mogelijkheden om te bakken en te koken. Een van de handige functies van dit fornuis is de boostfunctie op de kookzone, waarmee je snel en efficiënt wokgerechten kunt bereiden. En als je je pan van de kookplaat haalt, schakelt deze automatisch uit, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook voor extra veiligheid zorgt. De oven van dit fornuis is ook voorzien van een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd wanneer de timer afgaat. Naast de geweldige kookmogelijkheden, biedt het Bosch HLN39A020 inductie fornuis ook extra opbergruimte in de handige lade onder de oven. Hier kun je gemakkelijk uitsteekvormpjes, bakpapier en een deegroller bewaren, zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens het bakken. Houd er wel rekening mee dat de benodigde 5-polige Perilex stekker niet wordt meegeleverd, dus vergeet niet om deze apart te bestellen. Het is belangrijk om te weten dat de stekker door een elektricien aan de kookplaat moet worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stop.

Pluspunten
  • Met een kookkwaliteit van het middensegment heb je meer opties om gerechten te bereiden. Breng water extra snel aan de kook met de boostfunctie op de kookzone. Het fornuis biedt extra opbergruimte door de handige lade onder de oven.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HLN39A020

Bekijk of de Bosch HLN39A020 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HLN39A020, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!