1. blackfriday
  2. Bosch HKR39C250

Bosch HKR39C250 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HKR39C250 HKR39C250. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HKR39C250. 

Specificaties Bosch HKR39C250
MerkBosch
FabrikantcodeHKR39C250

Over Bosch HKR39C250

De Bosch HKR39C250 is een geavanceerd keramisch fornuis dat jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met 4 kookzones heb je alle ruimte om jouw favoriete gerechten te bereiden. Wat dit fornuis echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de grootte van de kookzones aan te passen. Of je nu een grote pan soep wilt bereiden of een kleine sauspan wilt gebruiken, dit fornuis past zich aan jouw behoeften aan. De oven van de Bosch HKR39C250 heeft een ruime inhoud van 66 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de turbo hetelucht technologie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor al jouw gerechten perfect gaar worden. Zelfs als je twee appeltaarten tegelijkertijd bakt, worden ze allebei even bruin en smaakvol. Naast de turbo hetelucht functie biedt dit fornuis ook andere handige opties, zoals boven- en onderwarmte, een grill- en pizzastand. Hiermee kun je experimenteren en een breed scala aan culinaire creaties maken. En maak je geen zorgen over het schoonmaken van de oven, want de speciale coating op de katalytische achterwand absorbeert vet. Je hoeft alleen maar een doekje langs de oven te halen en hij is weer schoon en klaar voor gebruik. Let op: dit fornuis wordt geleverd zonder stekker, dus vergeet niet om deze apart te bestellen. Met de Bosch HKR39C250 haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk for.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 66 liter heb je een relatief grote ovenruimte tot je beschikking. De oven is voorzien van een katalytische achterwand die vuil opneemt en verbrandt. Op de braadzone kan ook een langwerpige braadslede of vispan geplaatst worden.

Minpunten
  • Om dit fornuis te gebruiken, heb je een stekker met 5 pinnen, een kabel en een stopcontact nodig

    .

    De stekker wordt niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HKR39C250

Bekijk of de Bosch HKR39C250 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HKR39C250, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!