1. blackfriday
  2. Bosch GUD15ADF0

Bosch GUD15ADF0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GUD15ADF0 GUD15ADF0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GUD15ADF0. 

Specificaties Bosch GUD15ADF0
MerkBosch
FabrikantcodeGUD15ADF0

Over Bosch GUD15ADF0

De Bosch GUD15ADF0 is de perfecte aanvulling op jouw keuken. Deze tafelmodel vriezer biedt een ruime inhoud van 98 liter, verdeeld over 3 transparante vrieslades. Hierdoor heb je voldoende ruimte om al je favoriete diepvriesproducten op te slaan. Wat deze vriezer echt bijzonder maakt, is de SuperFreezing functie. Deze functie zorgt ervoor dat je producten beschermd worden tegen ontdooien zodra je de vriezer opent om er nieuwe boodschappen bij te plaatsen. Dit betekent dat je rustig je nieuwe aankopen kunt inladen, zonder je zorgen te maken over het ontdooien van je andere producten. Daarnaast is de condensor van deze vriezer volledig afgedekt, wat resulteert in energiebesparing en een onderhoudsvrije vrieskast. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig schoonmaken van de condensor, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je vriezer. En als je per ongeluk de deur open laat staan, hoef je je geen zorgen te maken. De Bosch GUD15ADF0 geeft namelijk een geluidssignaal, zodat je direct op de hoogte wordt gebracht en energieverspilling wordt voorkomen. Met deze vriezer geniet je niet alleen van een ruime opslagruimte, maar ook van handige functies die het gebruiksgemak vergroten.

Pluspunten
  • Met een vriesruimte van 98 liter heb je betrekkelijk veel ruimte om te bevriezen. Het is betrekkelijk stil, met een geluidsniveau van slechts 38 decibel.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het een vriezer die niet energiezuinig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GUD15ADF0

Bekijk of de Bosch GUD15ADF0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GUD15ADF0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!