1. Bosch GSN58AWCV

Bosch GSN58AWCV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN58AWCV GSN58AWCV. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN58AWCV. 

Specificaties Bosch GSN58AWCV
MerkBosch
FabrikantcodeGSN58AWCV

Over Bosch GSN58AWCV

Met de Bosch GSN58AWCV heb je genoeg ruimte om al je diepvriesproducten op te slaan. Met een inhoud van 366 liter en een breedte van 70 centimeter is er genoeg plek voor al je diepvriesfruit, -pizza's en zelfs de tomatensoep van gisteren. Maar dat is niet alles! Deze vrieskast wordt geleverd met een handige ijstwister, zodat je snel en eenvoudig ijsblokjes kunt maken voor in je cocktail. Daarnaast beschikt de GSN58AWCV over een BigBox vrieslade, waarin je zelfs een kalkoen kunt bewaren. Deze extra diepe lade is perfect voor het opslaan van grote hoeveelheden diepvriessnacks voor het hele gezin. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze vrieskast ook de handige functie van supervriezen. Je kunt deze functie handmatig activeren, maar het kan ook automatisch gebeuren wanneer je nieuwe items aan je vriezer toevoegt. Op deze manier worden je producten snel en gelijkmatig bevroren, waardoor ze langer vers blijven. Met de Bosch GSN58AWCV hoef je je nooit meer zorgen te maken over te weinig ruimte in je vriezer. Bovendien zorgen de handige extra's zoals de ijstwister en de BigBox vrieslade ervoor dat je al je diepvriesproducten gemakkelijk kunt organiseren en bewaren. En dankzij de supervriesfunctie blijven je etenswaren altijd vers en smaakvol. Deze vrieskast is een absolute must-have voor iedereen die.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 366 liter heb je een grote hoeveelheid vriesruimte tot je beschikking. De vriezer heeft energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. Dankzij de ijstwister heb je altijd ijsblokjes bij de hand om in je glas frisdrank te doen.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN58AWCV

Bekijk of de Bosch GSN58AWCV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN58AWCV, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!