1. blackfriday
  2. Bosch GSN54DWDV

Bosch GSN54DWDV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN54DWDV GSN54DWDV. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN54DWDV. 

Specificaties Bosch GSN54DWDV
MerkBosch
FabrikantcodeGSN54DWDV

Over Bosch GSN54DWDV

Als je op zoek bent naar een ruime en energiezuinige vrieskast, dan is de Bosch GSN54DWDV de perfecte keuze. Met een breedte van 70 centimeter biedt deze vriezer je maar liefst 328 liter aan opslagruimte voor al je boodschappen. En het beste van alles is dat hij ook nog eens zeer energiezuinig is, met een energieklasse van D, waardoor je geen last hebt van hoge kosten. Met de supervriesfunctie kun je moeiteloos al je boodschappen in één keer invriezen. Deze functie zorgt ervoor dat de binnentemperatuur van de vriezer laag blijft, waardoor je boodschappen langer vers blijven. Daarnaast bespaart de No Frost-functie je kostbare tijd, omdat je nooit meer hoeft te ontdooien en schoon te maken. Dit bespaart je weer een hoop gedoe. De Bosch GSN54DWDV wordt geleverd met 6 plateaus en 5 lades, die je naar eigen wens kunt indelen. Hierdoor kun je gemakkelijk ruimte maken voor een stapel diepvriespizza's of andere lekkernijen. Kortom, met de Bosch GSN54DWDV haal je een betrouwbare, ruime en energiezuinige vrieskast in huis, die al je boodschappen perfect vers houdt.

Pluspunten
  • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost. Met een capaciteit van 328 liter heb je extra veel vriescapaciteit tot je beschikking. De vriezer heeft energieklasse D en is dus zuinig in gebruik, wat goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de diepvriezer energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN54DWDV

Bekijk of de Bosch GSN54DWDV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN54DWDV, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!