1. blackfriday
  2. Bosch GSN51AWCV

Bosch GSN51AWCV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN51AWCV GSN51AWCV. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN51AWCV. 

Specificaties Bosch GSN51AWCV
MerkBosch
FabrikantcodeGSN51AWCV

Over Bosch GSN51AWCV

Bewaar een indrukwekkende stapel diepvriespizza's in de ruime BigBox vrieslade van de Bosch GSN51AWCV vriezer. Deze vriezer biedt voldoende ruimte voor niet alleen grote diepvriesproducten, maar zelfs complete maaltijden. Geniet in een handomdraai van heerlijke ijsblokjes voor je favoriete ijskoffie, dankzij de handige meegeleverde ijstwister. Of je nu kiest om je diepvriesfruit in de onderste of bovenste lade te plaatsen, je kunt er zeker van zijn dat de temperatuur in de vriezer gelijkmatig verdeeld is dankzij de efficiënte luchtcirculatie. Met zijn stille en energiezuinige invertercompressor zorgt deze vriezer voor een aangename omgeving zonder ongewenst lawaai. Met een royale inhoud van 290 liter is deze vriezer perfect voor het bewaren van boodschappen voor 3 tot 4 personen. En het beste van alles is dat je nooit meer tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van het apparaat, dankzij de automatische afvoer van warmte en luchtvochtigheid. De Bosch GSN51AWCV vriezer is de ideale keuze voor moderne huishoudens die op zoek zijn naar ruimte, efficiëntie en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 290 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. De vriezer heeft een energieklasse C, wat betekent dat het zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu. Met de ijstwister heb je altijd ijsblokjes bij de hand om in je glas frisdrank te doen.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vriezer energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN51AWCV

Bekijk of de Bosch GSN51AWCV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN51AWCV, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!