1. blackfriday
  2. Bosch GSN36VWFP

Bosch GSN36VWFP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN36VWFP GSN36VWFP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN36VWFP. 

Specificaties Bosch GSN36VWFP
MerkBosch
FabrikantcodeGSN36VWFP

Over Bosch GSN36VWFP

De Bosch GSN36VWFP is een geweldige vrieskast met een inhoud van maar liefst 242 liter, waardoor je gemakkelijk 3 tot 7 volle shopper boodschappentassen kunt invriezen. Maar dat is niet alles! Met de 2 Big Box vrieslades is het ook mogelijk om grote producten zoals een hele kip of kalkoen in te vriezen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Deze vriezer is uitgerust met een handige supervries functie. Hiermee kun je etenswaren snel tot in de kern invriezen, waardoor alle vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak van het product behouden blijven. Zo geniet je altijd van de beste kwaliteit. Een ander groot voordeel van de Bosch GSN36VWFP is het onderhoudsgemak. Dankzij de anti-ijsvorming hoef je deze vrieskast nooit te ontdooien. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook het gedoe van het handmatig ontdooien van de vriezer. Je kunt je dus volledig concentreren op het genieten van je bevroren lekkernijen.

Pluspunten
  • De vriezer functioneert ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage, met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius. Dankzij No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet afgedekt is, verliest de diepvriezer energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN36VWFP

Bekijk of de Bosch GSN36VWFP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN36VWFP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!