1. blackfriday
  2. Bosch GSN29VWEP

Bosch GSN29VWEP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN29VWEP GSN29VWEP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN29VWEP. 

Specificaties Bosch GSN29VWEP
MerkBosch
FabrikantcodeGSN29VWEP

Over Bosch GSN29VWEP

De Bosch GSN29VWEP is een ideale vriezer met een inhoud van maar liefst 200 liter. Met deze ruime vriesruimte heb je genoeg plek voor wel 3 tot 7 volle boodschappentassen. Dankzij de verschillende lades en plateaus kun je gemakkelijk al je levensmiddelen overzichtelijk opbergen. En als je behoefte hebt aan meer ruimte, kun je eenvoudig de glazen plateaus uit de vriezer halen en zo extra hoogte creëren. Maar deze vriezer biedt nog meer handige functies. Zo is het opbergen van grote producten geen enkel probleem dankzij de speciale Big Box lade. Hierin kun je meerdere diepvriesdozen op elkaar stapelen. Daarnaast beschikt de Bosch GSN29VWEP ook over een supervriesfunctie. Dit kun je handmatig activeren of het gaat automatisch wanneer je nieuwe items aan de vriezer toevoegt. Op deze manier worden je producten snel en efficiënt ingevroren, waardoor al je bevroren etenswaren heerlijk vers blijven. Met de Bosch GSN29VWEP haal je een betrouwbare en ruime vriezer in huis. Dankzij de handige indeling en extra functies is het opbergen en invriezen van je levensmiddelen nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien heeft deze vriezer een strak en modern design dat perfect past in elke keuken. Kortom, met de Bosch GSN29VWEP geniet je van optimale vriesruimte en gemak.

Pluspunten
  • Dankzij No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. De vriezer functioneert ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • De vrieskist verliest energie en vangt stof op doordat de condensor niet afgedekt is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN29VWEP

Bekijk of de Bosch GSN29VWEP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN29VWEP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!