1. blackfriday
  2. Bosch GIV21AFE0

Bosch GIV21AFE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GIV21AFE0 GIV21AFE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GIV21AFE0. 

Specificaties Bosch GIV21AFE0
MerkBosch
FabrikantcodeGIV21AFE0

Over Bosch GIV21AFE0

Bewaar al uw boodschappen in de Bosch GIV21AFE0. Met een capaciteit van 96 liter heeft u voldoende ruimte voor 3 volle boodschappentassen. Dankzij de supervriesfunctie kunt u al uw eten tegelijk invriezen, waardoor de smaak en vitamines behouden blijven. Deze vriezer heeft twee uitschuifbare plateaus en 3 lades. In de BigBox-diepvrieslade kunt u gemakkelijk meerdere diepvriesdozen of andere grote boodschappen plaatsen. Met slechts 36 decibel is deze vriezer erg stil en dus ideaal om te plaatsen in een open keuken. Maar dat is niet alles! De Bosch GIV21AFE0 is ook voorzien van een snelvriesfunctie. Hiermee kunt u uw boodschappen extra snel invriezen zodat ze langer vers blijven. Daarnaast beschikt deze vriezer over een NoFrost-functie, waardoor u nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de vriezer altijd optimaal blijft presteren. Bovendien is de vriezer energiezuinig met een energieklasse A++, waardoor u ook nog eens bespaart op uw energierekening. Kortom, de Bosch GIV21AFE0 is de ideale vriezer voor het opslaan van al uw boodschappen, met handige functies en een stijlvol design.

Pluspunten
  • Je hebt een relatief grote vriesruimte tot je beschikking, met een inhoud van 96 liter. Dankzij Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Het is relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 36 decibel.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de bouwkwaliteit van de basisklasse. De vriezer heeft geen luchtcirculatie, dus je vriesproducten worden niet gelijkmatig gekoeld.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GIV21AFE0

Bekijk of de Bosch GIV21AFE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GIV21AFE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!