1. blackfriday
  2. Bosch ErgoMixx MSM67170

Bosch ErgoMixx MSM67170 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch ErgoMixx MSM67170 MSM67170. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch ErgoMixx MSM67170. 

Specificaties Bosch ErgoMixx MSM67170
MerkBosch
FabrikantcodeMSM67170

Over Bosch MSM67170

Met de Bosch ErgoMixx MSM67170 kun je niet alleen eiwitten en slagroom opkloppen, maar ook genieten van het gemak van de meegeleverde ballongarde. Dit betekent dat je geen last meer hebt van een vermoeide arm na het opkloppen van je favoriete gerechten. Met maar liefst 12 verschillende snelheidsstanden kun je de perfecte snelheid instellen voor elke bereiding. Van het glad pureren van soep op de hoogste stand tot het fijnhakken van uien in de hakmolen op een lagere stand, deze handmixer kan het allemaal. Naast het hakken van uien kun je de hakmolen ook gebruiken voor het maken van heerlijke dips zoals pesto of pindakaas. En met de handige maataanduiding op de mengbeker kun je vloeistoffen direct afmeten, zonder gedoe met aparte maatbekers. En als je eenmaal een heerlijke saus hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig bewaren in de mengbeker met de bijbehorende deksel. Zo kun je altijd genieten van je zelfgemaakte sauzen en dressings, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bederf in de koelkast. Met de Bosch ErgoMixx MSM67170 wordt koken en bakken een fluitje van een cent. Met zijn veelzijdige functies en gebruiksgemak is deze handmixer een must-have voor elke keuken.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze staafmixer kort voor harde ingrediënten en langer voor zachte ingrediënten. Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je ook ingrediënten fijnhakken en slagroom en eiwitten opkloppen. Met de 12 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding, zodat je niet te hard of te zacht mixt.

Minpunten
  • De blender is niet geschikt om harde ingrediënten langdurig achter elkaar te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch ErgoMixx MSM67170

Bekijk of de Bosch ErgoMixx MSM67170 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MSM67170, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!