1. blackfriday
  2. Bosch ErgoMixx MS61B6170

Bosch ErgoMixx MS61B6170 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch ErgoMixx MS61B6170 MS61B6170. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch ErgoMixx MS61B6170. 

Specificaties Bosch ErgoMixx MS61B6170
MerkBosch
FabrikantcodeMS61B6170

Over Bosch MS61B6170

De Bosch ErgoMixx MS61B6170 wordt geleverd met een handige ballongarde, waarmee je moeiteloos slagroom en eiwitten kunt opkloppen. Daarnaast is er een hakmolen bijgevoegd waarmee je ingrediënten zoals noten of ui fijn kunt hakken. Met het krachtige vermogen van deze staafmixer kun je meerdere bereidingen achter elkaar uitvoeren. Begin bijvoorbeeld met het fijnhakken van alle ingrediënten in de hakmolen en mix ze daarna tot een gladde soep na het koken. Met de 12 verschillende snelheidsstanden kun je de snelheid nauwkeurig instellen. Gebruik een hoge snelheid om soep te pureren en kies voor een lagere snelheid wanneer je een grovere bereiding zoals pesto wilt maken. Deze Bosch ErgoMixx MS61B6170 staat garant voor een moeiteloze en veelzijdige kookervaring.

Pluspunten
  • Door het krachtige vermogen kun je de staafmixer ook gebruiken voor harde ingrediënten en voor opeenvolgende bereidingen. Met de bijgeleverde accessoires kun je ook ingrediënten fijn hakken en slagroom en eiwitten stijfkloppen. Met de 12 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op de bereiding, zodat je niet te snel of te langzaam mixt.

Minpunten
  • De behuizing van kunststof is minder stevig en duurzaam dan een staafmixer met een behuizing deels van rvs.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch ErgoMixx MS61B6170

Bekijk of de Bosch ErgoMixx MS61B6170 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MS61B6170, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!