1. Bosch CTL636ES6

Bosch CTL636ES6 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CTL636ES6 CTL636ES6. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CTL636ES6. 

Specificaties Bosch CTL636ES6
MerkBosch
FabrikantcodeCTL636ES6

Over Bosch CTL636ES6

Met de inbouw Bosch CTL636ES6 kun je koffierecepten opslaan voor 10 personen. Je kunt de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie en melk naar wens instellen, zodat je precies de kop koffie kunt zetten die bij jouw smaak past. Of je nu kiest voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of ristretto, deze koffiemachine biedt eindeloze mogelijkheden. Voor de liefhebbers van decafé is er een handige lade aan de zijkant waar je gemalen koffie kunt plaatsen. Dit is vooral handig als je 's avonds laat nog wilt genieten van een espresso of koffie zonder cafeïne. Het onderhoud van de Bosch CTL636ES6 is ook zeer eenvoudig dankzij de automatische melkreinigingsfunctie. Na elke zetbeurt reinigt de machine automatisch de melkslang, waardoor je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie zonder gedoe. Met de Home Connect app kun je deze koffiemachine zelfs op afstand bedienen met je tablet of smartphone. Zo kun je alvast een kopje koffie zetten terwijl je nog in bed ligt of je gasten verwennen met een heerlijke kop koffie terwijl je nog onderweg bent. De Bosch CTL636ES6 is niet alleen een koffiemachine, maar ook een slimme metgezel die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met 1 druk op de knop. Gebruik de heetwaterfunctie om jouw kopje voor te verwarmen, zodat een espresso minder snel afkoelt. Sla voor 10 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Heeft geen pulserende zetmethode, waardoor een espresso voller van smaak is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CTL636ES6

Bekijk of de Bosch CTL636ES6 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch CTL636ES6, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!