1. blackfriday
  2. Bosch CSG636BS3

Bosch CSG636BS3 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CSG636BS3 CSG636BS3. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CSG636BS3. 

Specificaties Bosch CSG636BS3
MerkBosch
FabrikantcodeCSG636BS3

Over Bosch CSG636BS3

De Bosch CSG636BS3 is een revolutionaire bakoven die jouw culinaire avonturen naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde stoomfunctie kun je zelf bepalen hoe krachtig de stoomtoevoeging moet zijn. Zo kun je moeiteloos heerlijke broodjes maken met een knapperige korst en een zachte, smeuïge binnenkant. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige oven beschikt ook over 12 andere verwarmingssystemen, waaronder hetelucht, boven- en onderwarmte en een grill. Het beste van alles is dat de Bosch CSG636BS3 een ingebouwde intelligentie heeft. Als je niet zeker weet welke instellingen je moet gebruiken, hoef je alleen maar aan te geven wat je wilt bereiden en de oven selecteert automatisch de juiste temperatuur en tijdsduur. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je gerechten altijd perfect worden bereid. En maak je geen zorgen over het schoonmaken van de oven, want met de katalytische achterwand worden vuil en vet opgevangen en verbrand bij 200 graden. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het reinigen van de binnenruimte en meer tijd kunt besteden aan het genieten van je culinaire creaties. Met de Bosch CSG636BS3 haal je een krachtige en veelzijdige bakoven in huis die je helpt om de meest smaakvolle gerechten te bereiden. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspiratie de vrije loop en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze geweld.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is ideaal voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Stel de gewenste knapperigheid van je broodjes in de oven in dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid. De oven is voorzien van een katalytische achterwand die het vuil absorbeert en verbrandt.

Minpunten
  • Deze oven is minder geschikt voor het bakken op meerdere niveaus vanwege het ontbreken van turbo hetelucht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CSG636BS3

Bekijk of de Bosch CSG636BS3 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch CSG636BS3, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!