1. blackfriday
  2. Bosch CreationLine MUM58231

Bosch CreationLine MUM58231 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CreationLine MUM58231 MUM58231. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CreationLine MUM58231. 

Specificaties Bosch CreationLine MUM58231
MerkBosch
FabrikantcodeMUM58231

Over Bosch MUM58231

Met de Bosch MUM5 CreationLine heb je een alles-in-één keukenapparaat dat je helpt bij het bereiden van een breed scala aan gerechten. Naast het mixen van ingrediënten, kun je met de extra opzetstukken ook smoothies maken, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. Dit betekent dat je niet langer meerdere apparaten nodig hebt, waardoor je keuken minder vol raakt en je meer ruimte hebt om te experimenteren met verschillende recepten. Dankzij het indrukwekkende vermogen van 1000 watt is deze mixer ook geschikt voor het kneden van zwaar deeg. Je kunt bijvoorbeeld moeiteloos je eigen pizzadeeg maken en de groenten fijn snijden met behulp van de handige foodprocessor. Bovendien kun je met de vleesmolen zelf je eigen gehakt maken, wat zorgt voor een nog authentiekere smaak in je favoriete gerechten. De mengkom heeft een ruime capaciteit van 3,9 liter, waardoor je voldoende beslag kunt maken voor één taart of meerdere kleine lekkernijen. En het beste van alles is dat je na gebruik niet hoeft te worstelen met het schoonmaken van de onderdelen. De losse onderdelen van de Bosch MUM5 CreationLine zijn namelijk vaatwasserbestendig, waardoor je ze eenvoudig kunt reinigen en snel weer kunt beginnen met het maken van heerlijke creaties in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het sterke vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. In de bijgeleverde opbergtas kun je de accessoires netjes opbergen in je keukenkastje.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan de gemiddelde grootte en is geschikt voor het beslag van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CreationLine MUM58231

Bekijk of de Bosch CreationLine MUM58231 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MUM58231, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!