1. Bosch CMG636BS2

Bosch CMG636BS2 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CMG636BS2 CMG636BS2. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CMG636BS2. 

Specificaties Bosch CMG636BS2
MerkBosch
FabrikantcodeCMG636BS2

Over Bosch CMG636BS2

Met de Bosch CMG636BS2 kun je bakken, braden, grillen en verwarmen. Deze veelzijdige combi oven is uitgerust met oven-, magnetron- en grillfuncties, waardoor je meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking hebt om de perfecte maaltijd te bereiden. De oven wordt geleverd met een handige braadslede, zodat je direct aan de slag kunt. Wat deze combi oven echt speciaal maakt, is de assist functie. Deze slimme functie berekent automatisch de juiste bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht. Of je nu een lasagne wilt maken of een stuk vlees wilt braden, de assist functie zorgt ervoor dat je altijd een perfect resultaat krijgt. Aan het einde van het bakproces schakelt de oven bijvoorbeeld automatisch over naar de grillfunctie, zodat je een heerlijk knapperige korst op je gerecht krijgt. Daarnaast is deze combi oven ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de katalytische wanden neemt de oven vuil op en verbrandt het tijdens het gebruik. Hierdoor hoef je de oven na gebruik alleen maar even schoon te vegen en hij is weer klaar voor de volgende maaltijd. Met de Bosch CMG636BS2 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke combi oven in huis, die je helpt om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • De oven is voorzien van een katalytische achterwand die vuil opneemt en verbrandt. Met behulp van het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, waardoor je de exacte temperatuur kunt bereiken. Met een middenklasse bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • Je oven ontbeert een ontdooifunctie voor het ontdooien van bevroren etenswaren. De bediening van de oven is minder eenvoudig vanwege het basale gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CMG636BS2

Bekijk of de Bosch CMG636BS2 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch CMG636BS2, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!