1. blackfriday
  2. Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6

Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6 CTL636ES6. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6. 

Specificaties Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6
MerkBosch
FabrikantcodeCTL636ES6

Over Bosch CTL636ES6

De Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6 is de perfecte combinatie van een inbouw oven en inbouw koffiemachine, die niet alleen functioneel zijn, maar ook qua design perfect bij elkaar passen. Met deze twee apparaten in je keuken creëer je een harmonieuze en stijlvolle uitstraling. De inbouw solo oven biedt je de mogelijkheid om heerlijke maaltijden te bereiden. Met een ruime inhoud van XX liter en diverse professionele functies, zoals hete lucht, grill en magnetron, kun je alle culinaire uitdagingen aan. De oven is voorzien van een intuïtieve bediening met touch control, waardoor je eenvoudig de gewenste instellingen kunt selecteren. Bovendien zorgt de automatische kookfunctie ervoor dat gerechten altijd perfect worden bereid, zonder dat je er continu bij hoeft te zijn. De inbouw koffiemachine maakt het plaatje compleet. Met een druk op de knop geniet je van een perfect gezette espresso, cappuccino of latte macchiato. De koffiemachine heeft een geïntegreerde bonenmaler, waardoor je altijd kunt genieten van verse koffie. Daarnaast kun je met het handige display eenvoudig de gewenste koffie- of melktemperatuur instellen. Dankzij het automatische reinigingssysteem is het onderhoud van de koffiemachine ook zeer eenvoudig. Kortom, met de Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6 haal je niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparaten in huis, maar ook.

Pluspunten
  • Met deze combinatie zet je een inbouw solo oven en een inbouw koffiemachine met hetzelfde ontwerp in je keukenkastjes. Deze oven is geschikt voor het bakken op meerdere niveaus dankzij 4D hetelucht. Met de koffiemachine kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten met slechts 1 druk op de knop.

Minpunten
  • De oven heeft geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden. De koffiemachine beschikt niet over een pulserende zetmethode waardoor een espresso voller van smaak is. De oven heeft geen kerntemperatuurmeter om jouw gerecht precies naar jouw wens te kunnen bereiden. De koffiemachine heeft geen pulserende zetmethode waardoor een espresso niet zo vol van smaak is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6

Bekijk of de Bosch CBG675BS3 + Bosch CTL636ES6 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch CTL636ES6, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!