1. Bosch CBG635BS3

Bosch CBG635BS3 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch CBG635BS3 CBG635BS3. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch CBG635BS3. 

Specificaties Bosch CBG635BS3
MerkBosch
FabrikantcodeCBG635BS3

Over Bosch CBG635BS3

De Bosch CBG635BS3 inbouw oven maakt het mogelijk om op een efficiënte en gelijkmatige manier 3 gerechten tegelijkertijd te bakken op 3 verschillende niveaus. Dankzij de geavanceerde 4D hetelucht functie wordt hete lucht gelijkmatig door de hele ovenruimte verspreid. Deze luchtstroom verandert regelmatig van richting, waardoor het niet uitmaakt waar je jouw gerechten plaatst. Of je nu één gerecht bakt of meerdere gerechten tegelijkertijd, het resultaat zal altijd consistent en perfect zijn. Naast de 4D hetelucht functie beschikt de Bosch CBG635BS3 ook over een handige AutoPilot functie met maar liefst 10 voorgeprogrammeerde programma's. Met slechts een druk op de knop selecteer je het gewenste programma en de oven zal automatisch de juiste bereidingswijze en tijd bepalen. Zo wordt koken en bakken een fluitje van een cent! Bovendien is deze inbouw oven voorzien van de innovatieve SoftClose techniek. Hierdoor sluit de ovendeur soepel en geruisloos, zonder dat deze hard dichtklapt. Dit zorgt niet alleen voor extra gebruiksgemak, maar ook voor een langere levensduur van de oven. Met de Bosch CBG635BS3 inbouw oven haal je een betrouwbare en veelzijdige keukenhulp in huis die garant staat voor perfecte resultaten en optimaal kookplezier.

Pluspunten
  • Met behulp van de turbo hetelucht kun je gerechten op verschillende niveaus bakken. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt. Bevroren voedsel kan eenvoudig worden ontdooid met behulp van de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen complete zelfreiniging

    .

    Dus zal zelf schoonmaken nog steeds nodig zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch CBG635BS3

Bekijk of de Bosch CBG635BS3 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch CBG635BS3, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!