1. blackfriday
  2. Blendtec Designer 650 Zwart

Blendtec Designer 650 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Blendtec Designer 650 Zwart D650D0501A1A-EUA1AP1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Blendtec Designer 650 Zwart. 

Specificaties Blendtec Designer 650 Zwart
MerkBlendtec
FabrikantcodeD650D0501A1A-EUA1AP1

Over Blendtec D650D0501A1A-EUA1AP1

De Blendtec Designer 650 Zwart is een krachtige blender met een vermogen van 1560 watt. Met deze blender maalt u moeiteloos ijsblokjes, noten en andere harde ingrediënten fijn. Bovendien is het maken van hete soep geen enkel probleem dankzij de hittebestendige blenderkan. Met maar liefst 8 verschillende snelheden en 6 automatische programma's kunt u altijd de perfecte bereiding kiezen. Op het handige display kunt u precies zien hoelang het programma nog duurt. Zo kunt u uw andere taken in de keuken rustig voortzetten terwijl de blender zijn werk doet. Na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent. Vul de blenderkan met water en afwasmiddel en zet hem voor 30 seconden op de hoogste stand. Daarna spoelt u hem eenvoudig af onder de kraan. Met de Blendtec Designer 650 Zwart haalt u een krachtige en veelzijdige blender in huis die u helpt bij het bereiden van heerlijke sauzen, smoothies en sappen.

Pluspunten
  • Deze krachtige powerblender is ideaal voor frequent gebruik en het mixen van moeilijke ingrediënten. De blenderkan van tritan is zeer stevig en licht in gewicht. Met 8 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan het koken.

Minpunten
  • Een plastic behuizing is minder stevig en heeft een kortere levensduur in vergelijking met een blender met een roestvrijstalen behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Blendtec Designer 650 Zwart

Bekijk of de Blendtec Designer 650 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Blendtec D650D0501A1A-EUA1AP1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!