1. blackfriday
  2. BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig CC005845-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig. 

Specificaties BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig
MerkBK
FabrikantcodeCC005845-001

Over BK CC005845-001

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je niet alleen een complete set keramische pannen in huis, maar ook een scala aan handige accessoires. In deze set vind je maar liefst 3 kookpannen, een koekenpan en een steelpan. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast ontvang je ook een handig vergiet, 4 handige keukenhulpjes en 2 pannenbeschermers. Met deze uitgebreide set ben je direct klaar om aan de slag te gaan in de keuken! Een groot voordeel van deze pannen is dat ze allemaal zijn voorzien van een keramische baklaag, waardoor ze volledig vrij zijn van schadelijke PFAS-stoffen. Hierdoor kun je met een gerust hart koken en bakken, wetende dat je geen negatieve impact op het milieu hebt. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt de BK Simply Ceramic Pannenset geschikt voor iedere keuken! Naast de diverse pannen bevat deze set ook een handig vergiet, dat tevens als stoominzet kan worden gebruikt. Hiermee kun je eenvoudig groenten stomen, waardoor je optimaal kunt genieten van gezonde en smaakvolle maaltijden. En om ervoor te zorgen dat je pannen in optimale conditie blijven, worden er ook 2 pannenbeschermers meegeleverd. Hiermee kun je de pannen veilig opbergen zonder dat ze beschadigd raken. Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je niet alleen.

Pluspunten
  • BK pannen worden duurzaam vervaardigd, waardoor ze vrij van PFAS zijn. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Een kunststof handvat blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De braadpannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Bekijk of de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005845-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!