1. blackfriday
  2. BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm CC005843-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. 

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC005843-001

Over BK CC005843-001

Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm breng je jouw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau. Deze set bestaat niet alleen uit twee koekenpannen van 24 en 28 centimeter, maar bevat ook een wokpan van 28 centimeter. Hiermee kun je niet alleen heerlijke roerbakgerechten bereiden, maar ook genieten van sappige biefstukreepjes en smaakvolle wokgroenten. Dankzij de sterke keramische antiaanbaklaag van deze pannen, kun je met gemak koken zonder veel olie of boter te gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor gezondere maaltijden, maar verlengt ook de levensduur van je pannen. Bovendien zijn deze pannen krasbestendig, waardoor je met een gerust hart metalen spatels kunt gebruiken zonder je pannen te beschadigen. De handgrepen van de pannen blijven tijdens het bakken koel, waardoor je ze veilig kunt vasthouden en verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je ze snel weer kunt gebruiken voor je volgende culinaire avontuur. Om ervoor te zorgen dat je pannen in optimale staat blijven, kun je de bijgeleverde pannenbeschermer tussen de pannen leggen tijdens het opbergen, zodat ze niet beschadigd raken. Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een wokpan, waarmee je ingrediënten kunt roerbakken. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een gewone antiaanbaklaag. Een handvat van kunststof blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De pannen zijn niet ovenbestendig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk of de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005843-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!