1. blackfriday
  2. BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm CC005842-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC005842-001

Over BK CC005842-001

Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm geniet je van een milieubewuste bakervaring, dankzij de sterke keramische baklaag. Deze unieke baklaag is volledig vrij van PFAS, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen tijdens het koken. Bovendien zijn deze pannen perfect geschikt voor het bakken op hoge temperaturen, waardoor je gerechten nog sneller en gelijkmatiger gaar worden. Denk bijvoorbeeld aan het snel bereiden van heerlijke goudbruine aardappelen. Deze veelzijdige koekenpannenset is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast zijn de handgrepen speciaal ontworpen om tijdens het bakken niet op te warmen, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Na het bakken is het schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt de pannen eenvoudig met de hand afwassen voor een optimale levensduur. Om ervoor te zorgen dat de pannen in perfecte staat blijven, kun je gebruik maken van de bijgeleverde pannenbeschermer. Deze beschermer voorkomt krassen en beschadigingen tijdens het opbergen van de pannen, zodat je nog langer van deze hoogwaardige set kunt genieten. Met de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen kwaliteit en milieuvriendelijkheid in huis, maar ook een stijlvolle toe.

Pluspunten
  • BK pannen worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Het keramische laagje is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. Een handvat van kunststof blijft koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De pannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005842-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!