1. blackfriday
  2. BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig B9711.004. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig. 

Specificaties BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig
MerkBK
FabrikantcodeB9711.004

Over BK B9711.004

Met de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig giet je je vloeistoffen veilig en gemakkelijk af, dankzij het unieke afgietsysteem. Draai de deksel een kwartslag en hij zit stevig vast, zodat je nooit meer last hebt van een deksel die van de pan valt tijdens het afgieten. Dit betekent dat je geen vergiet meer nodig hebt. Bovendien kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden door de glazen deksels, zonder dat je kostbare warmte uit de pan verliest. De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Hierdoor kun je de pannen op elk moment en op elke manier gebruiken. Dankzij de handige maataanduiding kun je vloeistoffen eenvoudig in de pan afmeten, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Om de pannenset langer mee te laten gaan, raden we aan om ze met de hand af te wassen na gebruik. Gelukkig kun je de pannen gemakkelijk stapelen, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkast. De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol dankzij de zwarte kleur. Met deze pannenset haal je een ware eyecatcher in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van de.

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je hete vloeistoffen gemakkelijk en veilig kunt afgieten. Dankzij de handige maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. Deze pannenset heeft een bouwkwaliteit van topklasse, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden Rvs handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig

Bekijk of de BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B9711.004, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!