1. BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm B9710.324. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm. 

Specificaties BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm
MerkBK
FabrikantcodeB9710.324

Over BK B9710.324

Met de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm haal je een veelzijdige pan in huis waarmee je niet alleen heerlijke soepen kunt maken, maar ook stamppot voor een groot gezin. Deze soeppan heeft een ruime inhoud van 7,5 liter, waardoor je genoeg hebt voor iedereen. De pan is voorzien van een glazen deksel, waardoor je de bereiding gemakkelijk kunt volgen zonder de deksel te hoeven verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de pan geen warmte verliest, wat niet alleen handig is, maar ook energiebesparend werkt. Een handig kenmerk van deze pan is het afgietsysteem. Met een eenvoudige kwartslag draai je de deksel vast, waardoor deze vergrendeld wordt. Hierdoor kun je het water veilig en gemakkelijk afgieten zonder dat je je handen hoeft te branden. Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser, waardoor je geen tijd hoeft te besteden aan het handmatig afwassen. Met de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm heb je een praktische en duurzame pan in handen die je helpt bij het bereiden van de lekkerste gerechten voor je gezin.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven. Met een pan van 7,5 liter kun je pasta maken voor gemiddeld 12 personen.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

Bekijk of de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B9710.324, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!